Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gardena Stropitoare AquaBloom, Rezervor 10.5 litri, Negru

Cod:

13301-20


Cod intern: #1180220

  • Distribuie pe:
720,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stropitoare AquaBloom, Rezervor 10.5 litri, Negru de la Gardena

Set Gardena AquaBloom cu rezervor de apa

 

Indiferent daca pleci in vacanta sau doar ca esti ocupat acasa, cu setul rezervor AquaBloom+Water GARDENA, poti uda in mod fiabil si uniform pana la 20 de plante pe balcon sau terasa. Setul de irigare cu rezervor de apa alimentat cu energie solara nu necesita o conexiune la curent.

Combinatia dintre panoul solar si bateriile reincarcabile garanteaza o irigare fiabila pe tot parcursul sezonului. Puteti alege dintre 14 programe de udare prestabilite si puteti determina cantitatea optima de apa pentru plante. Toate acestea fara racord la apa, datorita pompei incorporate si rezervorului de apa conectat. Deoarece toate piesele necesare, inclusiv bateriile, pot fi gasite in kit, puteti instala si utiliza imediat sistemul automat de irigare.

Setul de rezervoare AquaBloom +Water combina functionalitatea optima cu durabilitatea. Rezervorul de apa de 10,5 litri retine suficienta apa pentru pana la 12 zile. Capacitatea poate fi extinsa prin conectarea unor rezervoare suplimentare. Setul este realizat din material reciclat 80%, ceea ce inseamna ca este o optiune de udare durabila. Un filtru poate fi atasat la fundul rezervorului, astfel incat se poate obtine un consum maxim de apa. Rezervorul de apa gol va ofera o optiune practica de depozitare a anumitor elemente ale setului in sezonul de iarna/toamna.

Designul modern si inovator al setului de rezervoare AquaBloom+Water GARDENA nu numai ca face intregul sistem atemporal, dar se potriveste perfect cu stilul terasei si balconului modern. Ingrijirea plantelor de la distanta. Irigare independenta pentru plante de interior.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.