Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tăietor beton asfalt metal RURIS RTX800, motor in2 timpi, 5 CP,

Cod:

800rtx2024


Cod intern: #2714545

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Vineri, 13 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
3.269,00 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 4,75 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tăietor beton asfalt metal RURIS RTX800, motor in2 timpi, 5 CP, de la Ruris

Tăietor beton asfalt metal RURIS RTX800, motor in2 timpi, 5 CP, este un instrument puternic și versatil, proiectat pentru a face față sarcinilor dificile de tăiere în beton, piatră, cărămidă, pavele, asfalt și metal. Cu o pornire fiabilă și vibrații reduse, tăietorul Ruris RTX800 este aliatul de nădejde al celor care au caută maximizarea productivității.

Echipat cu un motor General Engine, acesta funcționează într-un ciclu de 2 timpi, oferindu-vă puterea și performanța necesară pentru tăiere umedă sau uscată, sigură și eficientă.

Cu o capacitate cilindrică de 74cc și o putere de 5CP, acest tăietor este capabil să taie cu ușurință prin materialele dure. Turația maximă a motorului este de 8500 RPM și ajută la obținerea rezultatelor precise și rapide în timpul lucrului.

Funcționând cu benzină fără plumb, taietorul are un rezervor generos de 1000 ml, care vă permite să lucrați mai mult timp fără a fi nevoie să îl reumpleți frecvent.

Adâncimea maximă de tăiere este de 125 mm, iar diametrul discului de tăiere este de 350 mm. Viteza discului este de 4800 rot/min, oferindu-vă o tăiere eficientă și precisă.

Cu o greutate netă de 11.8 kg, inclusiv accesorii, acest tăietor vine cu un design de manevrare optimizat, fără a compromite puterea sau performanța.

În plus, pentru o pornire ușoară, produsul a fost dotat cu Easy Start și decompresor.

Ruris RTX800 este un produs de încredere pentru profesioniști și pasionați de construcții, oferind o combinație excelentă între putere, performanță și siguranță pentru tăiere umedă și uscată.

 

  • Ciclu de funcţionare2 timpi
  • Capacitate cilindrica74 cc
  • Putere motor5 CP
  • Turaţie motorMaxim 8500 RPM
  • CombustibilAmestec carburant
  • Capacitate rezervor combustibil1000 ml
  • Amestec carburant25 ml ulei/ litru de benzină
  • Adâncime maximă de tăiere125 mm
  • Diametru disc tăiere350 mm
  • Viteză disc tăiere4800 r/min
  • Greutate netă11.8 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.